Munkatársaink

Home » Munkatársaink

Munkatársaink
csapatunk

rochy-andras_web

Rochy András

Üzletvezető

Már iskoláskoromban tudtam, hogy a vendéglátás a hivatásom, így kezdtem dolgozni felszolgálóként tanulmányaim mellett. Ezután party service cégeknél tanultam a szakma fortélyait, egy idő után már vezető beosztásban.

2011-ben külföldre sodort a szél: hat évig dolgoztam Londonban, a neves Ritz London szálloda főpincéreként. 2017-ben tértem haza, és rövidesen azt a felkérést kaptam, hogy a Hauer cukrászda és kávéház szakmai vezetését erősítsem. Egy ilyen, a londoni Ritzhez hasonlóan patinás múlttal rendelkező üzlet felvirágoztatásában részt venni mind szakmai, mind érzelmi téren nagy megtiszteltetés, így elfogadtam a kihívást.

Mindannyian azon dolgozunk, hogy a Hauer cukrászda méltó legyen régi hírnevéhez – hogy az, aki meglátogat minket, kellemes élményekkel távozzon, s törzsvendégünkké váljon.

taboros-adam_web

Táboros Ádám

Üzletvezető

Úgy csöppentem bele a vendéglátásba, hogy nem is terveztem, hogy ezzel fogok foglalkozni az iskoláim elvégzése után. Persze minden lépcsőfokot megjártam, amíg eljutottam, hogy saját koncepciómat meg tudjam valósítani egy-egy üzlet vezetésében.

Pályám kezdetén felszolgálóként, majd műszakvezetőként, később pedig üzletvezetőként dolgoztam több kávéházban és bisztróban, köztük a (sajnos ma már nem működő) Grand Café Miskolcz-ban és a TED Bistro & Bár-ban. Barista képesítésemnek a Hauerben is hasznát veszem.

Számomra és kollégáim számára is az a legfontosabb, hogy a hozzánk betérő vendég ne csak azt kapja, amit elvár, hanem valami pluszt is, amitől különleges lesz az az idő, amit nálunk eltölt. Ez inspirál arra, hogy új ötletekkel gazdagítsam ezt a patinás helyet.

magos

Magos Emőke

Mestercukrász

Mestercukrászként (kollégámmal együtt) én felelek azért, hogy vendégeink elé mindig friss, finom és különleges sütemények és torták kerüljenek.

Már kisgyermekkorom óta cukrásznak készültem. A Gundel Károly Vendéglátóipari Szakképző Iskolában végeztem 1996-ban, majd a neves Pataki cukrászdában dolgoztam egészen 2013-ig, ahol kiváló szakemberektől tanulhattam meg a szakmát. 2013 és 2017 között a nem kevésbé híres Művész kávéházban folytattam pályámat.

Fontosnak tartom a folyamatos tanulást és fejlődést, ezért díszítő, bonbon- és franciadesszert-tanfolyamon is részt vettem, majd 2015-ben sikeres vizsgával zártam a mesterképzőt. Célom, hogy minél több diáknak megmutassam a cukrászat szépségét és átadjam nekik tudásom legjavát.

scheirich

Scheirich Arnold

Mestercukrász

Nagy büszkeséggel tölt el, hogy a híres, nagy múltú Hauer cukrászdában dolgozhatok!

Az esztergomi Vendéglátóipari Szakközépiskolában végeztem, majd 2000-ben szereztem cukrászmesteri képesítést. Mindig is szerettem a kihívásokat, így 2002-2010 között a Princess Cruises-nél óceánjáró luxushajókon dolgoztam cukrászként. Ezután az Andrássy úti Művész kávéház, majd a Zsidai cukrászműhely és a BocaDolce cukrászda vezető cukrásza voltam.

Minden tapasztalatommal és szakmai tudásommal azon vagyok, hogy klasszikus és modern desszertjeinkkel maradandó gasztronómiai élményt nyújtsunk a vendégeinknek.