Hauer Cukrászda, ahol jelen és múlt ízei találkoznak

2020 aug 19

Sarokház

Vannak dolgok, melyek esetében a tradíciók és az évtizedes tapasztalatok jelentik a garanciát a minőségre. Az efféle színvonal iránt egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik napjainkban, és ez akkor sincsen másként, ha Budapest vendéglátóhelyeiről van szó. A Hauer cukrászda és Kávéház elődjét 1890-ben alapították, azóta pedig jelentős fejlődésen ment keresztül a helyszín. Az egykori uzsonnaterem hangulatát, a cukrászatban megszületett csokoládék és bonbonok ízvilágát a mai kor igényeihez igazodva igyekszik a vendéglátóhely visszahozni napjainkba.

Hauer Cukrászda és Kávéház észázados múlt

Az évszázados múlttal rendelkező cukrászda emléke még a zárva tartás éveiben is megmaradt kedvelőinek szívében. Nem véletlen, hogy a most reneszánszát élő Hauer Cukrászda és Kávéház új fejezettel vonul be a hétköznapokba, megcélozva mindazokat, akik a minőségi gasztronómia elkötelezettjei. Kávékülönlegességei mellett fenséges süteményekkel várja vendégeit, de egy tojásos reggelire éppen úgy be lehet térni, mint az érdeklődők nagy örömére az étlapon helyet kapott gulyáslevesre vagy sült oldalasra. A magyaros ízek mellett a hagyományos, minőségi alapanyagokból készült szendvicsek, saláták is elérhetőek a Hauernél, de azoknak sem kell lemondaniuk kedvenceikről, akik a zabkása szerelmesei.

Jelen és a múlt ízei a Hauerben

A Hauer Cukrászda és Kávéház a jelen és múlt ízeinek találkozóhelye, mely egy napindító kávéhoz, egy jó beszélgetéshez, vagy akár üzleti találkozókhoz is kitűnő választásnak bizonyul. A mai rohanó világban egyre többeknek van igényük arra, hogy egy kicsit lassítsanak, s ezt a vágyott nyugalmat talán éppen a tradicionális, mégis a mai korhoz igazodó kínálattal bíró, prémium kategóriás vendéglátóhelyek képesek megadni. Pörgesd fel napjaid egy olasz kávékülönlegességgel, vagy ajándékozd meg magad az édes ízek örömével a Hauer tolmácsolásában!