Hauer Cukrászda Budapest: a tradicionális és korszerű megoldások mestere

2020 aug 24

A minőségi megoldások hívei gyakran ragaszkodnak a tradicionális értékek megőrzéséhez. Ez akkor sincsen másként, ha gasztronómiáról van szó. Az évtizedek, sőt, gyakran évszázadok alatt beváltakon nem érdemes változtatni, hiszen éppen klasszikus jellegük miatt kedveljük azokat annyira. Ugyanakkor a jelenkor embere által támasztott igényeknek is érdemes megfelelni, hiszen újszerű megoldásokkal gazdagíthatják ezek a kulináris élményeket. A Hauer Cukrászda Budapest területén tökéletes harmóniába olvasztja egybe a tradicionális és a korszerű értékeket, melyek együttesen vannak jelen étlapján is.

A helyben készült kézműves torták aromák és adalékanyagok nélkül nyújtják azt a megszokott élményt, melyet az eredeti receptúra alapján ismert Dobos-, Sacher-, és Esterházy-tortától várhatunk. A sütemények és a tortakülönlegességek között egyaránt megtalálhatóak a könnyebb alapanyagokból készül, korszerű elvárásoknak megfelelő kreációk is.

Hauer Cukrászda Budapest

Az édességek, az új energiával feltöltő kávék, és a hazai ízvilág ismerőinek számító szakemberek méltó örökösei annak a gasztronómiának, mely már sok-sok évtizeddel ezelőtt is jellemző volt a Hauerre. Fedezd fel az első osztályú alapanyagokból készült finomságokat, melyek egy egészen más világba repítenek el a klasszikus belső enteriőrnek is köszönhetően.