Munkatársaink

munkatársaink

csapatunk

Rochy András

ROCHY ANDRÁS

Értékesítési vezető

Már iskoláskoromban tudtam, hogy a vendéglátás a hivatásom, így kezdtem dolgozni felszolgálóként tanulmányaim mellett. Ezután party service cégeknél tanultam a szakma fortélyait, egy idő után már vezető beosztásban.

2011-ben külföldre sodort a szél: hat évig dolgoztam Londonban, a neves Ritz London szálloda főpincéreként. 2017-ben tértem haza, és rövidesen azt a felkérést kaptam, hogy a Hauer cukrászda és kávéház szakmai vezetését erősítsem. Egy ilyen, a londoni Ritzhez hasonlóan patinás múlttal rendelkező üzlet felvirágoztatásában részt venni mind szakmai, mind érzelmi téren nagy megtiszteltetés, így elfogadtam a kihívást.

Mindannyian azon dolgozunk, hogy a Hauer cukrászda méltó legyen régi hírnevéhez – hogy az, aki meglátogat minket, kellemes élményekkel távozzon, s törzsvendégünkké váljon.

Magos Emőke

MAGOS EMŐKE

Mestercukrász

Mestercukrászként (kollégámmal együtt) én felelek azért, hogy vendégeink elé mindig friss, finom és különleges sütemények és torták kerüljenek.

Már kisgyermekkorom óta cukrásznak készültem. A Gundel Károly Vendéglátóipari Szakképző Iskolában végeztem 1996-ban, majd a neves Pataki cukrászdában dolgoztam egészen 2013-ig, ahol kiváló szakemberektől tanulhattam meg a szakmát. 2013 és 2017 között a nem kevésbé híres Művész kávéházban folytattam pályámat.

Fontosnak tartom a folyamatos tanulást és fejlődést, ezért díszítő, bonbon- és franciadesszert-tanfolyamon is részt vettem, majd 2015-ben sikeres vizsgával zártam a mesterképzőt. Célom, hogy minél több diáknak megmutassam a cukrászat szépségét és átadjam nekik tudásom legjavát.

Scheirich Arnold

SCHEIRICH ARNOLD

Mestercukrász

Nagy büszkeséggel tölt el, hogy a híres, nagy múltú Hauer cukrászdában dolgozhatok!

Az esztergomi Vendéglátóipari Szakközépiskolában végeztem, majd 2000-ben szereztem cukrászmesteri képesítést. Mindig is szerettem a kihívásokat, így 2002-2010 között a Princess Cruises-nél óceánjáró luxushajókon dolgoztam cukrászként. Ezután az Andrássy úti Művész kávéház, majd a Zsidai cukrászműhely és a BocaDolce cukrászda vezető cukrásza voltam.

Minden tapasztalatommal és szakmai tudásommal azon vagyok, hogy klasszikus és modern desszertjeinkkel maradandó gasztronómiai élményt nyújtsunk a vendégeinknek.